Du er her:

Giv andre adgang til E-boks

I dag får man som firma og privat person rigtig mange informationer og evt. fakturaer fra det offentlige på E-boks. Derfor kan det i mange tilfælde give god mening at give os adgang hertil.

Denne guide hjælper dig med at give os adgang til din E-boks.

Først skal du starte med at logge ind og herefter skal du finde menuen, gå ned under indstillinger også vælge Adgange

Så bliver der skiftet side og følgende skulle gerne stå midt på din skærm, her klikker du blot på knappen Giv andre adgang

Herefter kommer der en popup, hvor du skal indtaste vores navn, vores CPR nummer (35418164) og et kodeord, som vi skal logge på første gang.

HUSK at vælge en kode du kan huske, da du skal oplyse det til os, for at vi kan få adgang. Det letteste er at sende det til os, enten på mail eller via SMS.

Når du trykker næste nede i bunden, så advarer E-boks dig om, at du er ved at give os alle sammen adgang til din E-boks. Det er klart det letteste for os at vi alle får adgang, men er du utryg ved dette, så kan du kontakte os også få din kontaktpersons RID nummmer, som kan tastet ind. Har du ikke noget problem med at vi alle få adgang, så taster du blot næste.

Nu er vi nået til det sidste før du er færdig, nemlig at definerer hvilken adgang vi skal have. Som ofte skal vi blot bruge læse adgang og med mindre du har aftalt andet med os, så skal du blot vælge den adgang. Husk også at sætte flueben i Indbakke og evt. andre mapper vi skal kunne se.

Så er vi igennem, igen HUSK at sende os kodeordet, ellers så kan vi ikke komme på.

Giv andre adgang til E-boks