Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rigtig Rådgivning
Average rating:  
 54 reviews
 by Steen
Kompetent Rådgivning

Rigtig Rådgivning har ydet såvel regnskabsmæssig som juridisk service til den forening, jeg er ansvarlig for. Det har været et forbilledligt samarbejde. Adam har været en meget kompetent rådgiver om de problemstillinger vi har mødt såvel juridisk som skatte- og regnskabsmæssigt.

Medarbejderne er venlige og imødekommende. Alt i alt en rigtig god oplevelse til en fair pris.

Bedste anbefaling fuld stjernerække!Steen Rudolph

Konsulenter i Forening

 by Rune
Tak

Tusind tak for god og fyldestgørende råd og vejledning i forbindelse med mine planer.

 by Birte Olesen
Super service

Har i dag haft en rigtig behagelig samtale med Adam og en rigtig god rådgivning. Vil til en hver tid anbefale Adam.

 by Vibeke W. Hansen
Kompetent og hjælpsom

Jeg har benyttet Adam som bogholder og rådgiver som hjælp til mit APS. Der er altid hurtig hjælp, god rådgivning og tålmodighed med opgaven. Kan kun anbefale firmaet herfra og 1000 tak for kompetent og professionel hjælp hver gang jeg har brug for det.

 by Klaus Mortensen
Super service

Mit lille firma har nu været kunde hos "Rigtig rådgivning" i snart 3 år. Jeg er og har hele vejen igennem, været super tilfreds. En meget vigtig grund hertil, er at man altid bliver taget imod med åbne arme, uanset hvilket problem jeg henvender mig omkring. Regnskabs rådgivning, juridiske spørgsmål, og og endda spørgsmål vedr. software og tekniske EDB udfordringer, er alt sammen opgaver de har løst for mig, og at få denne service et og samme sted. er helt fantastisk i hverdagen.

 by Lotte Dyrberg
super rådgivning, hurtige svar

Fantastisk samarbejde med en juridisk kyndig Adam Langwadt. Regnskabet er udført på kort tid, effektivt til 1/2 pris af tidligere firma.
Næste år vil jeg helt sikkert vælge dette firma.

 by Signe Ungermand
Yderst tilfredsstillende at være kunde ved RigtigRådgivning

Mit firma har været kunde ved Adam i knap et år på nuværende tidspunkt, og vi er så tilfredse med den hjælp, vejledning og behandling vi får fra ham samlet resten af holdet - hver eneste gang. Som nyopstartede IVS har vi haft mange spørgsmål, problemer og frustrationer undervejs. RigtigRådgivning har haft en god forståelse for vores baggrund indenfor film produktioner, hvilket vi bestemt ikke tager forgivet. De agere meget professionelle vedrørende diverse problemstillinger, og vi kan ikke rose dette firma nok. Dertil giver det nærmest sig selv, når vi siger, at vi aldrig kunne drømme om at skulle bruge andre end RigtigRådgivning til bogholderi. Mange tak for fremragende support og kundeservice.

 by Dan Lund
Her føler man sig velkommen

Har tidligere brugt en revisor, fra en af de store revisionsselskaber, der var man til besvær med sit lille anpartsselskab. Hos Rigtig Rådgivning er man altid velkommen, og har fået professionel behandling hver gang.

Adam er altid behjælpelig og de er hurtige til og svarer på henvendelser.

 by Kasper Hollænder
Grundigt arbejde

Rigtig Rådgivning har udarbejdet mit årsregnskab for min virksomhed.
Meget hjælpsomme, imødekommende og hurtig responstid. Yderst professionelt arbejde.
Kan anbefales.

 by Ruben Hansen
Varmeste anbefalinger herfra

Jeg kan varmt anbefale Adam og Søren fra rigtigraad som både samarbejdspartner og revisor.

Dbh Ruben Hansen fra Ruben Hansen IVS.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»